peopleperhour ready badge testPeople Per Hour ready badge test answers

In this article, we’ll be providing you with the answers to the People Per Hour ready badge test answers 2023-2024. So, if you’re aiming to ace the test and earn your Ready Badge, you’ve come to the right place! Let’s get started.

here are answers to the questions

Ques: 1. When working with a buyer, what is the maximum amount of time they should wait for a response?

Ans: a. a day

Ques: 2. If a buyer is not giving clear instructions you should…

Ans: a. seek clarification

Ques: 3. You should request full payment of an invoice… 

Ans: d. on delivery of the work 

Ques: 4. When you deliver the work to your buyer, who owns that work? 

Ans: c. the buyer once they pay 

Ques: 5. If a buyer requests a refund, and you have not begun work you should…

Ans: b. offer to do something else for them

Ques: 6. If a buyer asks to take the project and payment off platform you should…

Ans: a. report the buyer 

Ques: 7. If a buyer was difficult to work with should you… 

Ans: d. give them a fair review

Ques: 8. If a buyer asks you to infringe another companies T&Cs, e.g. Buying Social Media likes you should…

Ans:  a. decline the job 

Ques: 9. What is 640 multiplied by an eighth?

Ans: c. 80

Ques: 10. What is 27 minus 54?

Ans: c. -27 

slide1

Also See: Online Freelancing Essentials Be a Successful Fiverr Seller Test Answers

Ques: 11. What is a negative number multiplied by a negative number? 

Ans: a. Zero

Ques: 12. What is a sixteenth multiplied by a quarter? 

Ans: c. 0.04

Ques: 13. If VAT is 20%, and an invoice inclusive of VAT is £100, what is the price of the invoice before adding VAT? 

Ans: b. 83

Ques: 14. What is the volume of a shape (expressed in m3) that is 2m x 3m x 2.5m?

Ans: a. 15

Ques: 15. What is the cube root of 64? 

Ans: c. 4

Ques: 16. What is the formula for the area of a circle with radius 1m (expressed in rn2)?

Ans: b. Pix1x1

Ques: 17. If you complete 5 projects on PeoplePerHour and charge the following amounts: E110, E80. £250, E98 and E105 – what is your average (mean) job value? 

Ans: d. £128.60 

Ques: 18. What is ‘x’ if 2x – 5 = 99? 

Ans:  c 47

Ques:19. Some media reports say the crisis_____________ the company £1 m a day.

Ans: b. could be costing 

Ques: 20. Susie was tired, she didn’t want to _______ school.

Ans: d.go to

slide1 11

Also see: Fiverr U.S English Basic Test Answers 2023-2024

Ques: 21. I learned the  value of hard work _______hard

Ans: c. by working very

Ques: 22. __________________ ? There are one hundred!

Ans: c. How many years are there in a century?

Ques: 23. The best comfort food __________________________greens, cornbread, and frieb chicken.

Ans: c. be always

Ques:  24. Whose shoes are they?

Ans: c. they’re her shoes

Leave a Reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.